Home
Global English

Global English

Do you find it easier to understand native English speakers or non-native ones? Do you prefer English/ American teachers to Albanian ones? How do you think I could help you improve your English? Please, share your thoughts on these and other questions you might have regarding the video. Enjoy!

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

2 Comments

 • Ajola says:

  I find myself better when I communicate with speakers of English, but I find problems to specific expressions. I had the opportunity to take lessons from the American professor, and I think it has improved the speech and understanding of the English language.

 • Eri B. says:

  Hey Ajola,

  It’s great to hear from you!

  Regarding your small problems I would only like to tell you that even English teachers face such problems :). The best thing you could do is: listen/ speak in English. The more you communicate, the easier it gets.

  See you at the weekend! 🙂

Leave a Comment

*

*