Kurse Kompjuteri

Smart Center ofron kurse kompjuteri në Vlorë dhe online, individuale dhe në grup për të rritur në këto programe kompjuterike profesionale dhe financiare:

AutoCAD
Paketa Office
Adobe Photoshop
Adobe Premiere Pro
Kurs Programimi

Kurse Kontabiliteti

Financa 5
Alpha
Elif