Ç’thonë për ne

 • Të qenit profesionale e pozitive në punë tek unë u kultivua pak e nga e pak, dite pas dite duke punuar me zellin dhe frymën që mësueset, shumë të dashurat kolege të miat, dinë më së miri ta përcjellin. Natyra e tyre kërkuese dhe dëshira për t’u mirësuare ka bërë që sot mjaft studentë të krenohen që kanë njohuri të përshtatshme gjuhësore, por edhe certifikata me vlere. Personalisht e ndjej veten krenare sepse ajo fryme sot me ka çuar përpara profesionalisht.

  Ejona Muçostepa
 • Your lovely and simple way, Smart, the warmness that you create, makes people learn not only some foreign languages but the only language to talk with themselves and the rest: the language of love, respect and simplicity. This is a treasure for the mind and the soul of humans. This is a very strong value, handing it as a legacy for the generations.

  Valerjana Rexhepaj
 • Tani, për mua, Smarti nuk është thjesht “Një Zgjedhje e Zgjuar”, por një burim lehtësimi dhe frymëzimi, që drejton shumë nga hapat e ndërmarra gjatë ditëve të mia.

  Edra Xhaxho
 • Because of you, I felt free and confident to communicate in English during my training for a job in Kosovo. While there, I prepared some of my workshops in English and presented them in front of a foreign audience. I miss the great time at Smart Center, where learning English was fun.

  Dhurata Veipi

Rreth Nesh

Smart Center është një qendër gjuhësh të huaja e cila operon në Vlorë prej 11 vitesh. Që prej çeljes së saj, Smart Center ka bërë një punë të palodhur për arsimimin e të rinjëve të qytetit të Vlorës, si dhe qyteteve dhe fshatrave pranë, duke ofruar një sërë kursesh e trajnimesh në gjuhën angleze, italiane, frënge, gjermane, spanjolle, greke dhe kompjuterit. Smart Center është e para dhe deri tani e vetmja qendër në qytet e cila ofron kurse me pedagoge profesionistë amerikanë e anglezë.

Ne jemi qendër e autorizuar për provimet ndërkombëtare Michigan Tests, si dhe qendër testimi për provimet YLE të Universitetit të Kembrixhit . Prej disa vitesh, jemi akredituar edhe si qendër rajonale për provimet European Informatics Passport, EIPASS.

Evente të Ardhshme

Mar 18
Klubi i Leximit – Plaku dhe Deti
Smart Center II 17.00
Mar 12
Hour of Code
Smart Center II 15.00
Jul 1

Our Campus