Provime

Smart Center, qendra e kurseve të gjuhëve të huaja dhe informatikës në Vlorë ofron një sërë provimesh për studentët e saj, ndërkombëtare dhe kombëtare. Më poshtë gjeni listën e plotë të provimeve aktuale:

Michigan Tests
EIPASS
LPI
SET