Inagurimi i ambienteve të reja të Smart Center I, 50% Ulje

Dita e madhe mbërriti. Shijoni 50% ULJE për çdo regjistrim deri në 24 dhjetor! Prej muajsh, e ruanim ofertën e madhe për rastin e inagurimit të ambienteve të reja të Smart Center I.

Na dërgoni të dhënat tuaja në inbox-in e faqes tonë në Facebook. Të dhënat duhet të përfshijnë: Emër/Mbiemër, Datëlindje, Kurs, Nivelin (siç e mendoni ju) dhe një numër kontakti. Për t’u gëzuar të gjithë, ju lutemi ta ndani lajmin me shokë e shoqe!

Shikoni si ulen çmimet e kurseve:
Anglisht: 3000 nga 6000 lekë (kurs intensiv)
Anglisht për Fëmijë: 1500 lekë nga 3000 lekë
Përgatitje për IELTS: 13.000 nga 26.000 lekë (60 orë mësimore)
Italisht: 13.000 nga 26.000 lekë (60 orë mësimore)
Gjermanisht: 15.000 nga 30.000 lekë (20 javë, 80 orë mësimore)
Paketa Office: 4000 nga 8000 lekë (20 orë)
Trajnim EIPASS: €0 nga €50 (certifikimi kushton 100 euro, ndërsa trajnimi me këtë ofertë është falas nga 50 euro që kushton normalisht)
Kontabilitet & Financa 5: 6000 nga 12.000 (12 orë)
Kontabilitet & Alpha: 6000 nga 12.000 (12 orë)

*Oferta është e vlefshme vetëm për kurset në grup.
*Oferta është e vlefshme vetëm për një nivel.
*Në kurset e gjuhës angleze dhe italiane, do të aplikohet pagesa e plotë, e të gjithë nivelit, sipas tarifave të zbritura më sipër.
*Studenti mund ta anulojë pjesëmarrjen brenda dy orëve të para të kursit. Pas kësaj kohe, kur ai është i kënaqur me cilësinë e kursit, do të konsiderohet pjesë e tij deri në mbyllje të nivelit.
*Oferta është e vlefshme vetëm për regjistrime të reja. Studentët tanë aktualë mund jenë përfitues patjetër duke u regjistruar për një tjetër kurs nga ai që janë duke ndjekur.