Gjermanisht për Fillestarë në Smart Center

Gjermanisht për Fillestarë – Niveli A1 – 15 Shkurt

Për nivelin fillestar të gjuhës gjermane do të nisim në 15 shkurt grupin e ri.

Niveli fillestar (A1) i gjuhës gjermane këtë prag pranvere është hartuar të zgjasë vetëm 20 javë, 80 orë mësimore, dhe mësimi do të zhvillohet çdo të hënë e të mërkurë, në 15.00 – 16.50. Të dhëna më të detajuara do të gjeni më poshtë:

Gjermanisht – Niveli A1

Kohëzgjatja: 20 javë, 15 shkurt – 12 korrik
Orari: e hënë/e mërkurë, 15.00 – 16.50
Pagesa: 23.000L (i gjithë programi 20-javor).

*Pagesa e këtij kursi kryhet e plotë brenda dy orëve të para, pasi studentët të jenë njohur dhe kënaqur me cilësinë e kursit. Pas këtyre orëve, studenti do të quhet pjesë e kursit deri në mbyllje të nivelit, duke e bërë pagesën të pakthyeshme pas.

Rezervoni Vendin Tuaj SOT!