Përse Smart Center?

Kur zgjedhim dëshirojmë të gjithë të zgjedhim me zemër. Kur zgjedhim të mësojmë gjuhë të huaja dëshirojmë mësues me të cilët ora është minutë. Dëshirojmë të tillë mësues që përcjellin frymëzim bashkë me dijen e tyre. Ne në Smart Center nuk besojmë vetëm te profesionalizmi, por edhe te personaliteti i mësueseve. Të gjitha mësueset në Smart, ju bëjnë të dashuroheni me gjuhët e huaja dhe të shkuarit në kurs ka për të qenë një nga orët më të dashura të ditës suaj!

Bashkohuni me studentët që kanë zgjedhur Smartin, sepse:
↪ do të flisni gjuhën që dëshironi që muajin e parë të kursit
↪ do të mësoni me mësues profesionistë e të apasionuar
↪ do të zgjeroni dijet tuaja në fusha të ndryshme
do të rrethoheni nga studentë të motivuar.
Këto janë veç disa nga arsyet përse duhet të jeni në Smart Center. Më poshtë mund të lexoni edhe mendimin e studentëve që dëshironin të bënin Zgjedhje të Zgjuar dhe me Smart-in ia dolën:
Ina Lelaj
Edra Xhaxho
Dhurata Veipi
Erjomina Shahaj
Aleksandër Gerveni
Stela & Silva Hajrulla.