Michigan English Test Gift

Dhurata ose Gift-i sikurse e thërret mësuesja e saj me shaka, vitin e shkuar ndoqi një kurs veror intensiv për nivelin mesatar në Smart Center I. Dhurata, bashkë me Edrën, shoqen e saj, patën mundësi të ishin pjesë e një grupi të palodhur dhe shumë të motivuar. Dhurata edhe pse jeton dhe punon në Tiranë, ka zgjedhur Michigan English Test në Vlorë, sepse për të Smart-i ishte qendra e shpirtit, është ajo që të bën të ndihesh rehat. Mëngjesin e sotëm e shijuam me këtë mesazh në inbox:
Dhurata

Dear Smart Center,

I want to thank you for making my English better!

With you I improved my speaking skills. When I first started my English classes at Smart Center I, I was a little shy, but the English course helped me to feel more comfortable. The discussions about current topics, trained me to think and speak in English. Because of you, I felt free and confident to communicate in English during my training for a job in Kosovo. While there, I prepared some of my workshops in English and presented them in front of a foreign audience. I miss the great time at Smart Center, where learning English was fun!

Smart Center, thank you for being there when my English needed you!

Është kënaqësi të shohim studentët tanë të kthehen sërish tek ne! Është kënaqësi e pamasë të dëgjojmë për sukseset e tyre e më e madhe akoma kur në këto suksese ka kontribuar edhe anglishtja. Është kënaqësi e papërshkrueshme të kesh në klasë studentë të tillë! Është punë ideale të jesh mësuese!

Më të mirat për ty, Dhuratë e Smart-it!