Ç’thonë për ne

 • Me Smart Center u linda dhe u rrita.
  Te qenurit profesional e pozitiv ne pune tek une u kultivua pak e nga e pak, dite pas dite duke punuar me zellin dhe frymen qe mesueset, shume te dashurat koleget e mia, dine me se miri ta percjellin. Natyra e tyre kerkuese dhe deshira per t’u permiresuar dhe zhvilluar ka bere qe sot mjaft studente te krenohen qe kane njohuri te pershtatshme gjuhesore por edhe certifikata me vlere.
  Personalisht e ndjej veten krenare sepse ajo fryme sot me ka cuar para profesionalisht. Ka qene kenaqesi shume e madhe te qenurit pjese e stafit pedagogjik.
  Me shume mirenjohje, Ejona Muçostepa
  Perfaqesuese e Institutit Italian te Kultures ne Tirane, distrikti Berat.

 • Your lovely and simple way, Smart, the warmness that you create, makes people learn not only some foreign languages but the only language to talk with themselves and the rest: the language of love, respect and simplicity. This is a treasure for the mind and the soul of humans. This is a very strong value, handing it as a legacy for the generations.

  Valerjana Rexhepaj
 • Tani, për mua, Smarti nuk është thjesht “Një Zgjedhje e Zgjuar”, por një burim lehtësimi dhe frymëzimi, që drejton shumë nga hapat e ndërmarra gjatë ditëve të mia.

  Edra Xhaxho

Rreth Nesh

Smart Center është një qendër gjuhësh të huaja e cila operon në Vlorë prej tetë vitesh. Që prej çeljes së saj, Smart Center ka bërë një punë të palodhur për arsimimin e të rinjëve të qytetit të Vlorës, si dhe qyteteve dhe fshatrave pranë, duke ofruar një sërë kursesh e trajnimesh në gjuhën angleze, italiane, frënge, gjermane, spanjolle, greke dhe kompjuterit. Smart Center është e para dhe deri tani e vetmja qendër në qytet e cila ofron kurse me pedagoge profesionistë amerikanë e anglezë. Gjithashtu, është e vetmja me dy filiale në Vlorë.

Ne jemi qendër e autorizuar për provimet ndërkombëtare Michigan Tests. Prej mëse një viti, jemi akredituar edhe si qendër rajonale për provimet European Informatics Passport, EIPASS.

Evente të Ardhshme

Mar 18
Klubi i Leximit – Plaku dhe Deti
Smart Center II 17.00
Mar 12
Hour of Code
Smart Center II 15.00
Jul 1

Klientët Tanë

Symptoms vary: some women have excessive bleeding, pelvic pressure and pain. http://allavelli.it/denville/rieux.php?kkv=8887 2001 feb 75(2):438-9. generic viagra in canada http://ascotvalechiro.com.au/gij-4253/ Mendelsohn, robert s. saaksharatha.org/mnp-7992/ jbmsweb.com/kth-3845/ ETHrdquoETHfrac34ETHacuteETHdegETHsup1NtildesbquoETHmicro ETHsup2NtildendashETHacuteETHmicroETHfrac34 ETHacuteETHfrac34 Ntilde�ETHsup2ETHfrac34NtilderdquoNtildemdash NtildeDaggerETHmicroNtildeeuroETHsup3ETHcedil, Ntilde�ETHordmETHfrac34NtildeeuroETHcedilNtilde�NtildesbquoETHdegETHsup2NtildecircETHcedilNtilde�NtildeOElig ETHordmETHfrac12ETHfrac34ETHiquestETHordmETHfrac34Ntilde� ETHdegETHplusmnETHfrac34 ETHsup2ETHsup2NtildendashETHsup1ETHacuteNtildendashNtildesbquoNtildeOElig, NtildepermilETHfrac34ETHplusmn ETHmiddotETHdegETHsup2ETHdegETHfrac12NtildesbquoETHdegETHparaETHcedilNtildesbquoETHcedil NtildendashETHfrac12NtildecircETHcedilETHsup1 Ntilde�ETHiquestETHcedilNtilde�ETHfrac34ETHordm. Compared to gnrh analogues, the onset of effects of the gnrh antagonists are faster. But it is more invasive than focused ultrasound and patients experience more post-procedural pain. http://jlmediavilla.com/yrm-2491/ viagra daily use forum Al hilli mm, et al. Professor of family medicine professor of obstetrics and gynecology university of rochester school of medicine and dentistry content last updated may 13, 2008. Review non-surgical management of leiomyoma: impact on fertility. http://sypefisa.es/yqo-2641/