Home
Njihuni me Robert dhe Kristin, Mësuesit tanë Amerikanë

Njihuni me Robert dhe Kristin, Mësuesit tanë Amerikanë

Robert dhe Kristin, dy mësuesit tanë të rinj amarikanë, do të na bashkohen në 5 janar. Ata janë të specializuar në mësimdhënien e grupmoshave të ndryshme, që nga fëmijët e moshës 2-vjecare deri në profesionistët e biznesit dhe të rinjtë që përgatiten për provime ndërkombëtare.
Njihuni me ta më poshtë.