Freskoheni Anglishten Këtë Verë

Sikurse edhe verën e kaluar, edhe ato para saj, Smart Center vjen sërish me kurset intensive (dhe normale) verore. Kësaj radhe ju propozojmë kursin intensiv dy mujor për nivelet:

  • Fillestar
  • Para-mesatar
  • Mesatar
  • Mbi-mesatar
  • I avancuar


Ky kurs zhvillohet me një metodë unike të hartuar enkas për kurset intensive. Secili nivel përmban 45 orë mësimore dhe zgjat vetëm dy muaj. Medota është e pajisur me dy Audio CD në klasë dhe një CD-ROM për praktikë të mëtejshme në shtëpi, ose në ambjentet e qendrës sonë.
Mbani Mend!
Fillojmë: 15 Qershor
Përfundojmë: 15 Gusht
Ditët: E Hënë – E Premte
Orari: Fleksibël
Kushtojmë: VETËM 9500 lekë GJITHSEJ
 
Zgjedhje e Zgjuar!