Të gjithë te Smart-i! Çdo gjuhë 2500 lekë.

Oferta ka vetëm një ditë që është publikuar dhe ditën e sotme shumë studentë kanë telefonuar për t’u rregjistruar. Disa të tjerë zgjodhën të vinin personalisht në Smart Center. Më poshtë po publikojmë edhe një herë të dhënat e ofertës:

Kurset për fëmijë bëhen 2000 lekë.
Kurset Normale për të rritur bëhen 2500 lekë.
Kurset Intensive për të rritur bëhen 4500 lekë.
Shënime:
✿ Këtë ofertë e përfitojnë të gjithë studentët që regjistrohen nga data 1 – 21 Shtator.
✿ Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë studentët e rinj dhe zgjat një nivel.
 
Për të dhëna më të detajuara mund të lexoni këtu. Për çdo pyetje, mund të na shkruani në: [email protected] ose mund të na telefononi në numrin: 069 31 40 170.
Ju presim të na vizitoni në një nga tre qendrat tona!