Spice Up Your English

Dy vjet më parë Smart Center zhvilloi konferencën e parë, e cila një ditë do të pasohet nga e dyta. Disa herë mësuese të stafit tonë kanë qenë pjesëmarrëse në konferenca për mësimdhënien e gjuhës angleze, por prej kohësh e dëshironin të ishim së bashku si skuadër. Zgjodhëm Korçën.
Smart Center Vlorë
E dinim që kishim bërë Zgjedhje të Zgjuar. Konferenca zgjati dy ditë. Dy ditë frymëzim, dy ditë kishte motivim, kishte edhe lodhje, të madhe, por mbi të gjitha kishte të qeshura, të pafundme në fakt. 🙂 Ndër përvojat më të bukura për ne që urojmë, shpresojmë dhe planifikojmë të ndiqet nga të tjera së shpejti.
Para Konferencës
Si mësojmë

Detajet e Eventit

  • Spice Up Your English