Përgatitje për IELTS me Profesor Anglez

IELTS, International English Language Testing System, është ndër provimet më të njohur në botë si për studime jashtë vendit, ashtu edhe për emigrim. Smart Center do të nis një kurs të ri përgatitor në datën 2 Qershor. Ky kurs do të zhvillohet me profesor anglez me një përvojë shumë të gjatë në mësimdhënien e gjuhës angleze për të huaj. Profesori, Martin Paterson, ka përvojë veçanërisht të gjerë në mësimdhënies e anglishtes akademike dhe është, me modesti, profesori më i mirë në Vlorë për t’ju përgatitur për këtë provim.
Mësoni më tepër rreth kursit:
Frekuentimi:  60 seanca
Pagesa:  18.000 (300 lekë/seanca)
Orari: 17.00 – 18.00
Kohëzgjatja: 3 muaj
Vendodhja: Smart Center II
 
OFERTË
Për çdo regjistrim para datës 31 Maj, kursi përgatitor për IELTS kushton: 15.000 lekë (vetëm 250 lekë/seanca).
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë kohëzgjatjen e kursit.
Mos humbisni asnjë minutë! Duhet të regjistrohuni TANI!