Anglisht me profesor anglez

martynKeni nevojë të rizgjoni anglishten tuaj të fjetur? Jeni studentë në kërkim të punësimit? Profesorë në kërkim të perfeksionit? Dëshironi të emigroni a studjoni jashtë shtetit? Po përgatiteni për provimin e IELTS-it për të emigruar në Kanada? Jetoni a punoni jashtë shtetit dhe dëshironi të mësoni online? Me titullin Doktor Filozofie (D. Phil. English Studies) nga  University of York, Martin Paterson është profesori më i ri që i bashkohet stafit të Smart Center.
Me një përvojë shumë-vjeçare në mësimdhënie si në Angli dhe shumë shtete të tjera, Martin vjen në Vlorë për një seri kursesh që kështu nuk i keni provuar më parë:
English for Teachers
Business English
Banking English
English for Tourism
Exam Preparation English
Këto janë disa nga kualifikimet e profesor Martinit:
qualifications

 
 
 
 
 
 
 
 
Ndërsa këto janë vetëm një pjesë e përvojave të tij:
Teacher of English for Academic Purposes
University of Bari, Italy (1986-87)
University of Cyprus (1992-1996)
Lancaster University (Summer 1996)
St Martin’s College, Lancaster (1998-99)
Teacher of English for Specific Purposes
Impact ’92, Lancaster (1996 – 1998)
York Associates, York (1991-1992)
SLS, York (1990-1991 & 1988-1989)
Edhe nëse nuk e kishit menduar më parë nisjen e një kursi të gjuhës angleze, është koha të regjistroheni TANI! Martini nuk do të jetë përgjithmonë në Vlorë!