Kurs Individual me Profesor Anglez

Qëkurse njoftuam praninë e profesor Martinit në qendrën tonë, ka pasur shumë të interesuar si nga Vlora edhe nga qytete të tjera, veçanërisht nga Tirana. Të gjithë ju që jetoni në Vlorë ose në Fier mund të na gjeni lehtësisht në një nga tre qendrat tona, por edhe ju që jetoni jashtë qytetit, si dhe ju të interesuar jashtë Shqipërisë, mund ta ndiqni kursin fare lehtë online.
Kurs Individual
Disa të dhëna të kursit individual:

Pagesa: 1200 lekë/seanca
Orari: fleksibël
Vendndodhja: në një nga dy qendrat tona ose në Skype.

Ju mund të zgjidhni edhe vetëm dy seanca në javë duke mos e humbur kështu mundësinë për të zhvilluar aftësitë tuaja komunikuese me një ndër profesorët më të kualifikuar në Shqipëri.

Për t’u regjistruar, mjafton të na kontaktoni në numrin tonë të telefonit, të na shkruani në adresën tonë të email-it, a të komentoni në këtë postim.