EIPASS 7 Modulet – Super Ofertë

Në sesionin e informimit zhvilluar në 19 Shkurt në Smart Center II, ne njoftuam edhe për ofertën tonë më të re.  Të gjithë studentët që regjistrohen për certifikimin ndërkombëtar të informatikës, EIPASS 7 Modulet, brenda datës 22 Mars, përfitojnë:
15 seanca trajnim falas + ndarjen e tarifës €100 së provimit në dy këste (50 euro në regjistrimin fillestar + 50 euro pas një muaji).
7 modulet 2
Regjistrohuni brenda datës 22 Mars dhe shkëlqeni me Smart Center si Herta, Fotika, Emi e shumë të tjerë!
drejt suksesit