Business English me profesor Martin Paterson

Në datën 2 Qershor Smart Center nis kursin më të ri intensiv për anglishte biznesi. Për të gjithë ju studentë, profesorë të Universitetit të Vlorës dhe atij Pavarësia, bankierë, ekonomistë, të apasionuar pas fushës së biznesit, ky është një kurs për të mos u humbur. Kurs do të zhvillohet me profesor anglez, Martin Paterson, me një përvojë shumë të gjerë në fushën e mësimdhënies.

Lexoni disa nga aftësitë dhe arritjet e profesor Martinit:

  • I introduced English for Academic Purposes at the University of Cyprus, developing my materials into an innovative writing course, which won the Education Planet Top Site award in 1999.
  • I trained Swedish officers in press conferencing and English communication skills before their deployment with the UN in the former Yugoslavia.
  • At York Associates and SLS, I developed the presentation skills of, among others, the Training Manager for Barclays in Spain and the Head of Personnel of Abu Dhabi Oil.

OFERTË
Për çdo regjistrim para datës 31 Maj, kursi intensiv kushton: 5000 lekë/muaj (vetëm 250 lekë/seanca).
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë kohëzgjatjen e kursit.
Ky është kursi që keni pritur prej kohësh! Regjistrohuni TANI!