Home
Kurset e Dhjetorit në Smart Center

Kurset e Dhjetorit në Smart Center

Bora zbardhi tej për tej, fusha edhe male, viti ri do të na gjejë me këngë e me valle… Po nisim grupet e reja këtë fillim-dhjetor. Zgjidhni grupin tuaj më poshtë! Të tjerë do të shtohen së shpejti.

Anglisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 6 dhjetor – 10 prill (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 19.10

Anglisht – Niveli A1 (fillestar me ritëm normal)
Kohëzgjatja: 11 dhjetor – 27 qershor (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë/e martë/e enjte, 13.00 – 13.55

Anglisht – Niveli A1 (për fëmijë)
Kohëzgjatja: 9 dhjetor – 30 qershor* (78 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë/e diel, 17.00 – 17.55

Anglisht – Përgatitje për IELTS
Kohëzgjatja: 11 dhjetor – 13 mars (60 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 19.10 – 20.20

Italisht – Niveli A1 & A2
Kohëzgjatja: 11 dhjetor – 15 mars (110 orë)
Pagesa: 22.000 lekë (i gjithë niveli – nga 27500 që do të kushtonte në total me pagesën mujore)
Orari: e hënë – e enjte, 16.00 – 17.10.

*Që ky grup të mbyllet në kohë për pushimet verore, javët e fundit kursi do të ndiqet më itensiv ose orët do të jenë pak më të gjata.

Për çdo pyetje a paqartësi në lidhje me kurset e mësipërme apo të tjerë të palistuar në këtë postim, ju lutemi t’na kontaktoni pa asnjë hezitim në: info@smartcenter.al & 069 31 40170.

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*