Unë E Dua Vendin Tim

Festat kuptimplote e të fuqishme si Dita e Pavarësisë ku nxitet atdhedashuria janë të zjarrta në zemrat tona. Për ta bërë 17-shkurtin e Kosovës dhe shqiptarisë festë edhe më të prekshme dhe atmosferën më të gëzuar, po sjellim sot disa oferta nga ato që dalin nga zemra. 🙂
Për nëntë vite Kosovë të pavarur ne do të dhurojmë 9 oferta që rrallëherë i bëjmë. Vini re:
? Regjistrimi i parë do të ndjekë një kurs në Smart Center FALAS.
? Katër regjistrimet e radhës përfitojnë 50% ULJE për një nivel.
? Katër regjistrimet e tjerë përfitojnë 40% ULJE.
Na dërgoni të dhënat tuaja në inbox-in e faqes tonë në facebook. Të dhënat duhet të përfshijnë: Emër/Mbiemër, Datëlindje, Kurs, Nivelin (siç e mendoni ju) dhe një numër kontakti.
*Oferta është e vlefshme vetëm për kurset e gjuhëse angleze, informatikës dhe programeve financiare.
*Oferta është e vlefshme vetëm për kurset në grup.
*Oferta është e vlefshme vetëm për një nivel.
*Oferta është e vlefshme vetëm për regjistrime të reja. Studentët tanë aktualë mund jenë përfitues patjetër duke u regjistruar për nivelin e radhës apo për një tjetër kurs nga ai që janë duke ndjekur.