Trajnim për IELTS – Pedagoge Amerikane

Provimet ndërkombëtare të gjuhës angleze janë kriter pranimi në pothuajse çdo universitet prestigjoz në botë. Smart Center është lider në përgatitjen për to. Prej tetë vitesh në Vlorë, me dy filiale, ne jemi e para dhe e vetmja qendër gjuhësh të huaja me pedagogë anglezë dhe amerikanë.
Patricia Love
Nga data 2 Shtator, ju do të keni mundësinë të trajnoheni nga ekspertë të përgatitjes për provime ndërkombëtare si TOEFL, IELTS, SAT, GRE etj. Pjesë e stafit tonë do të jetë Patricia Love, profesoresha me njezetë vite përvojë mësimdhënieje në Amerikë, Kore, Kinë, Turqi etj. Me energjinë e paspushimeve, në 2 Shtator përgatituni të sfidoni veten me provimin ndërkombëtar të IELTS.
Mësoni më tepër rreth kursit:
Frekuentimi: 60 seanca
Pagesa: 18.000 (300 lekë/seanca)
Orari: 17.00 – 18.00
Kohëzgjatja: 3 muaj
Vendodhja: Smart Center II
OFERTË
Për çdo regjistrim deri në 31 Shtator, paketa përgatitore për IELTS kushton: 15.000 lekë (vetëm 250 lekë/seanca).
Kjo ofertë është e vlefshme për të gjithë kohëzgjatjen e kursit.
Mos humbisni asnjë minutë! Duhet të regjistrohuni TANI!