Stay hungry, stay foolish!

Steve Jobs, ish-drejtori ekzekutiv i kompanisë Apple, në ceremoninë e diplomimit të studentëve të universitetit të Standford-it në vitin 2005, mbajti një nga fjalimet më mahnitëse dhe mbresëlënëse të bëra ndonjëherë. Studentët duhet ta shihnin patjetër. Duhet të ndjenin emocionet e forta. Duhet të frymëzoheshin. Për këtë arsye, në Smart Center kjo fundjavë iu përkushtua peshës së dijes dhe çmendurisë së guximit.Stay Hungry, Stay Foolish