8 arsye për të ardhur tek ne

mike-teaching-at-smart-center-speaking-about-education-in-usa

Majku duke folur rreth sistemit arsimor në SHBA

  1. Grupe të vegjël
  2. Vëmendje maksimale
  3. Metoda të vitit 2007 dhe 2008
  4. Mësim dhe argëtim
  5. Akses në kompjuter dhe internet
  6. Konsultime jashtë mësimit
  7. Çmim konkurrues
  8. Shpeshherë të pranishëm pedagogë amerikanë

Ju leverdis, na besoni!