SHQIPËRI, O VENDI IM!

Me dashuri për vendin ku u lindëm, për shtëpinë tonë, me dëshirën e zjarrtë për ta parë më mirë, me një shpresë për të dhënë grimcën tonë në qytetin ku jetojmë, Smart Center vjen sot me 50% ULJE për çdo regjistrim në datat 27, 28, 29 nëntor.
Na dërgoni të dhënat tuaja në inbox-in e faqes tonë në facebook. Të dhënat duhet të përfshijnë: Emër/Mbiemër, Datëlindje, Kurs, Nivelin (siç e mendoni ju) dhe një numër kontakti. Për t’u gëzuar të gjithë, ju lutemi ta ndani lajmin me shokë e shoqe!
Shikoni si ulen çmimet e kurseve:
Anglisht: 1500 nga 3000 lekë ose 2500 nga 5000 lekë
Anglisht për Fëmijë: 1250 lekë nga 2500 lekë
Përgatitje për IELTS: 9.000 nga 18.000 lekë (60 orë mësimore)
Anglishte e Folur: 4500 nga 9.000 lekë (32 orë mësimore)
Italisht: 1500 nga 3000 lekë
Italisht për Call Center: 4000 nga 8000 (i gjithë programi)
Paketa Office: 3000 nga 6000 lekë (35 orë)
Trajnim EIPASS: €0 nga €50 (certifikimi kushton 100 euro, ndërsa trajnimi me këtë ofertë është falas nga 50 euro që kushton normalisht)
Kontabilitet & Financa 5: 6000 nga 12.000 (25 orë)
Kontabilitet & Alpha: 6000 nga 12.000 (25 orë)
Kontabilitet, Financa 5 & Alpha: 10.000 nga 12.000 (40 orë)
*Oferta është e vlefshme vetëm për kurset në grup.
*Oferta është e vlefshme vetëm për një nivel.
*Në disa prej grupeve të gjuhës angleze, mund të aplikohet pagesa e të gjithë nivelit sipas tarifave të zbritura më sipër.
*Studenti mund ta anulojë pjesëmarrjen brenda tre orëve të para të kursit. Pas kësaj kohe, kur ai është i kënaqur me cilësinë e kursit, do të konsiderohet pjesë e tij deri në mbyllje të nivelit.
*Oferta është e vlefshme vetëm për regjistrime të reja. Studentët tanë aktualë mund jenë përfitues patjetër duke u regjistruar për nivelin e radhës apo për një tjetër kurs nga ai që janë duke ndjekur.