Programi Vjetor për Fëmijë, edhe 10% ULJE

Programi Vjetor për Fëmijë dhe Adoleshentë vjen sërish duarplotë. Për regjistrimet nga data 20 gusht – 8 shtator, programi do të kushtojë 18.000 lekë (nga 24.400L që kushtojnë 78 orët duke paguar çdo muaj). Shikoni se çfarë përfshin programi:

✔ 78 orë mësimore
✔ 8 aktivitete jashtë mësimit
✔ Zhvillim aktivitetesh kulturore me qëllim njohjen e kulturës gjuhën e së cilës mësojnë.

Për më tepër, pagesa e Programit Vjetor mund të ndahet në dy pjesë pa shtuar asnjë qindarkë. Këstet do të jenë si më poshtë:

Kësti I: 13.000L (brenda 3 orëve të para të kursit)
Kësti II: 5.000L (30 ditë pas nisjes së kursit).

Pas datës 8 shtator, Programi Vjetor do të kushtojë 19.900L.

Për interesime, mos hezitoni t’na kontaktoni në: [email protected] & 069 31 40 170.