Programi Vjetor për Fëmijë & Adoleshentë, edhe 10% ULJE

Programi Vjetor për fëmijë e adoleshentë vjen me shumë dhurata këtë vit të ri akademik. Për regjistrimet nga data 27 gusht – 16 shtator, programi vjetor vjen për 18.000L (nga 24.400L që kushtojnë 78 orët duke paguar çdo muaj). Shikoni se çfarë përfshin programi:
✔ 78 orë mësimore
✔ dy udhëtime vjetore
✔ Certifikim nga SET Kids (Smart English Test Kids do të kushtojë 30 euro pas ofertës).
Për më tepër, pagesa e Programit Vjetor tani mund të ndahet në dy pjesë pa shtuar asnjë qindarkë. Këstet do të jenë si më poshtë:
Kësti I: 13.000L (brenda 3 orëve të para të kursit)
Kësti II: 5.000L (30 ditë pas nisjes së kursit).
Pas datës 17 shtator, Programi Vjetor do të kushtojë 19.900L dhe certifikimi SET Kids nuk do të jetë pjesë e paketës.
Regjistrohuni fët e fët në: 069 31 40 170!