Programi Vjetor 2020-2021

Programi Vjetor për Fëmijë dhe Adoleshentë zgjat nga data 12 shtator deri në 14 qershor. Çfarë përmban ky Program Vjetor? Sa herë është kursi në javë dhe nga sa orë? Sa testime do të zhvillohen për nivel? Dhe çfarë ndodh nëse vendosim të mos e ndjekim më kursin? Të gjitha përgjigjet e këtyre pyetjeve mund t’i gjeni në dokumentin e mëposhtëm. Lexoni këtu.

Mos harroni se deri në datën 17 shtator Programi Vjetor vjen me ofertë: 17.500L i gjithë programi, kundrejt 23.700L që do të kushtonte me pagesat mujore.