Programi Vjetor 2018

Programi Vjetor për Fëmijë dhe Adoleshentë nisi dje për ato grupe që e zhvillojnë mësimin të hënave dhe të mërkurave. Të tjerë nisin ditën e sotme dhe pjesa më e madhe nis të shtunën, në 22 shtator. Ne kemi përgatitur një dokument informues për të gjithë prindërit. Ju lutemi të klikoni këtu: Programi Vjetor 2018.