Përgatitje për IELTS – Mësues Amerikan

Synoni të aplikoni në një universitet anglishtfolës? Dëshironi të zotëroni një certifikatë ndërkombëtare që dëshmon nivelin tuaj gjuhësor? Doni të rrisni mundësitë për t’u punësuar? Në 30 janar, IELTS Janar Smart CenterSmart Center nis përgatitjen për provimin e IELTS-it. Mësuesi ynë amerikan, me 12 vite përvojë në mësimdhënie, zhvillon aftësitë dhe teknikat e nevojshme për IELTS brenda 60 orëve të cilat do të zhvillohen me ritëm intensiv, në harkun kohor të tre muajve. Ky kurs është i përshtatshëm për studentët e niveli B2+/C1.
Rreth kursit:

Frekuentimi: 60 seanca
Pagesa: 18.000 (300 lekë/seanca)
Kohëzgjatja: 30 janar – 21 prill
Vendndodhja: Smart Center II (smartcenter.al/kontakt)
OFERTË
Për çdo regjistrim deri në 26 janar, paketa përgatitore për IELTS kushton: 16.000 lekë.
Për interesime, ju lutemi të na kontaktoni në: 069 31 40 170 & [email protected].