Përgatitje për IELTS, 4 Janar

IELTS, International English Language Testing System, është ndër certifikimet më të kërkuara në mbarë botën, veçanërisht për të gjithë ju që dëshironi të studjoni a emigroni në Angli, Kanada apo Australi. Smart Center do të nisë një kurs të ri përgatitor në datën 4 janar. Në këtë kurs ju do të zotëroni teknikat e nevojshme për të performuar më së miri në të katër aftësitë që teston IELTS. Pjesë e stafit tonë kanë qenë prej vitesh mësues anglezë dhe amerikanë, të cilët kanë ndikuar edhe në zhvillimin e mëtejshëm profesional të mësueseve tona fantastike.
Mësoni më tepër rreth kursit:
Frekuentimi: 60 seanca (55-minutëshe)
Pagesa: 18.000 (300 lekë/seanca)
Orari: 17.00 – 17.55
Kohëzgjatja: 4 janar – 24 mars
Vendodhja: Smart Center I
IELTSOFERTË
Për çdo regjistrim para datës 15 dhjetor, kursi përgatitor për IELTS kushton: 15.000 lekë në total. (vetëm 250 lekë/seanca).
Ditët ikin shpjet! Regjistroheni TANI në: [email protected] & 069 31 40 170!