Pas Maturës Shtetërore…

matilda-blerta-jona

Studentë në Smart Center

Smart Center gjithmonë përpiqet të jetë e gjendshme për çdo grupmoshë dhe për të gjithë ata që e duan dijen. Pas ofertës zemërgjerë të Maturës Shtetërore, kësaj here Smart Center paraqet një tjetër ofertë për ata që e kanë kaluar kohën e të qenurit maturantë, për një ndër grupmoshat më në vështirësi ekonomike.

Je student dhe për të gjetur punë të duhet patjetër gjuha angleze?

Financat nga familja po shterojnë?

Bursa që merr është për të qarë hallin?

Mos u mërzit! Eja te Smart Center dhe mblidhe mendjen!

Paraqitu me librezën e studentit pranë qendrës sonë dhe përfito librat falas + 20 % ulje përgjithmonë.

Sepse ne kemi qenë studentë vetë!