Paketat Verore për Fëmijë e të Rritur

Në kurset tona, studentët rrisin vetëbesimin, krijojnë aftësi të reja, zhvillojnë të menduarin kritik, fitojnë pavarësi dhe formësojnë të ardhmet e tyre. Ne u përçojmë atyre pasionin për gjuhët e teknologjinë, duke i bërë të zotërojnë mjeshtërisht aftësitë më të kërkuara në treg.
Këtë verë, si asnjëherë tjetër, për regjistrimet deri më 7 qershor, ju ofrojmë çmime të jashtëzakonshme. Shihni më poshtë:
GJUHË TË HUAJA
Për Fëmijë
40 orë mësimore
6 javë – 7500 L, 12.500 L
Për të Rritur
80 orë mësimore
8 javë – 11.000 L, 20.000 L
INFORMATIKË
Për Fëmijë & Adoleshentë
20 orë mësimore
6 javë – 3500 L, 6.000 L
EIPASS Junior
Certifikim + 20 orë mësimore
6 javë – €80, €150.

Besojini përvojës sonë 10-vjeçare!
Për interesime, na kontaktoni në: [email protected] & 069 31 40 170.
Pagesa e këtij programi kryhet e plotë në fillim të kursit (brenda tre seancave të para), pasi fëmijët dhe prindërit të jenë njohur me kursin. Pagesa është e pakthyeshme pas.