Michigan Test – Paketë përgatitore

U bënë disa muaj që në Smart Center organizohet dhe zhvillohet Michigan English Test, MET. Këtë Korrik ne ju ofrojmë një paketë shumë ekonomike e cila përbëhet nga 15 orë. Vetëm për 5.000 lekë ju mund të mësoni sekretet e suksesit në Michigan English Test. Provimi zhvillohet në 17 Korrik dhe prej muajit Prill kushton 80 euro.

Rregjistrohuni për provimin! Zgjidheni dhe paketën 15 orëshe për një rezultat më të mirë!