Mësoni gjermanisht – Niveli Fillestar në 13 maj

Për nivelin fillestar të gjuhës gjermane do të nisim në 13 maj grupin e ri. Kemi sjellë për ju edhe një ofertë ku përfitoni plot 2000 lekë të reja ULJE. Bëhuni pjesë e këtij kursi! Me përvojën dhe nxitjen tonë, si dhe vullnetin tuaj për arritje, ne do t’ju udhëheqim me entuziazëm drejt gjuhës gjermane e kulturës së saj.

Niveli fillestar (A1) i gjuhës gjermane këtë pranverë është hartuar të zgjasë vetëm 13 javë, 80 orë mësimore, dhe mësimi do të zhvillohet nga e hëna në të enjte, në 18.30 – 19.55. Të dhëna më të detajuara do të gjeni më poshtë:

Gjermanisht – Niveli A1

Kohëzgjatja: 13 maj – 5 gusht (80 orë)
Orari: e hënë – e enjte, 18.30 – 19.55
Pagesa: 17.000 lekë nga 19.000 lekë (i gjithë niveli).

*Pagesa e këtij kursi kryhet e plotë brenda tre orëve të para, pasi studentët të jenë njohur dhe kënaqur me cilësinë e kursit. Pas këtyre seancave, pagesa është e pakthyeshme pas.

Për interesime, na kontaktoni në: [email protected] & 069 31 40 170.