Matura Shtetërore 2017 – Përgatitje Intensive

Maturantët kanë pasur gjithmonë vëmendjen më të veçantë në Smart. Për shkak të ngarkesës emocionale para provimeve jo pak stresuese dhe ngarkesës financiare gjithashtu, ne jemi përpjekur çdo vit të vijmë në ndihmë me kursin përgatitor më të mirëndërtuar e efektiv për rezultatet më të larta në test, bashkarisht me çmimin më të përballueshëm për të gjithë.
Këtë vit ju ofrojmë përgatitjen e shkurtër e shumë efektive 30-orëshe, 24 prill – 1 qershor.
NË FUND TË KËTIJ KURSI JU:
✔ do të jeni ushtruar në pikat kyçe gramatikore e leksikore.
✔ do të keni përmirësuar aftësitë tuaja të të lexuarit dhe shkruarit nga përvoja me tekste të ndryshme, letra zyrtare ose jo, tregime dhe ese.
✔ do të keni zhvilluar edhe aftësitë dëgjimore & komunikative.
✔ do të jeni i familjarizuar me kërkesat për të shkëlqyer në provimin e Maturës Shtetërore.

MATURA SHTETËRORE – PËRGATITJE PËR PROVIMIN E GJUHËS ANGLEZE
Data e Fillimit 24 prill
Kohëzgjatja 30 orë
Niveli Minimal Mesatar (B1)
Studentë në grup 4 – 8 studentë
Orë në javë 5 seanca (55 min/seanca)
Oraret E hënë – e enjte, 16.00 – 17.10
Çmimi 6.000 lekë gjithsej
nga 9000 lekë.