Matura 2015 në Smart Center

Teacher DoriE keni marrë vesh që është kthyer Teacher Dori? Pasi solli Rein, të bukurin e dheut, në jetë, pasi e rriti e veseliti, është kthyer t’i kushtojë disa orë cilësore ditës së saj dhe tuajës. Këtë të shtunë, në 12.30, të gjithë maturantët e qytetit të Vlorës që synojnë rezultate të shkëlqyera në provimin e gjuhës angleze të Maturës Shtetërore do të priten ngrohtësisht në Smart Center II.
PSE TA ZGJIDHNI KËTË KURS?
Provimet e Maturës Shtetërore janë ndër provimet më të rëndësishme që studentët do të zhvillojnë. Për pjesën më të madhe të studentëve, ato ndikojnë në mundësitë e ardhshme për karrierë a studime të mëtejshme. Ky kurs synon që studentët të bëjnë vetë drejtësi në provim duke u siguruar që dinë se ç’pritet prej tyre dhe duke mundësuar praktikë në aftësitë kyçe si dhe strategji për një performancë optimale.
Kurset përgatitore për Maturën Shtetërore kanë qenë pjesë e orëve tona që prej vitit të parë të Maturës Shtetërore. Me ne kanë studjuar shumë prej maturantëve të ekselencës. Klea (maturantja më e mirë në Shqipëri) dhe Serena kanë qenë studentet tona prej mëse tre vitesh. Bernarda, Megi, & Klaudia kanë gjithashtu studente të Smart-it.Matura
Me përvojën e gjatë ndër vite dhe me shembujt e shumtë të suksesit, ju prezantojmë sot paketën e Maturës Shtetërore:

MATURA SHTETËRORE – Përgatitje për Provimin e Gjuhës Angleze
Data e Fillimit  21 Nëntor
Kohëzgjatja 74 orë
Niveli Minimal Mesatar (B1)
Studentë në grup 4 – 8 studentë
Orë në javë 3 orë
Oraret E shtunë, e diel: 12.30 – 13.55
Çmimi 18.500 lekë gjithsej
0se 3500 lekë/muaj

NË FUND TË KËTIJ KURSI JU
✔ do të jeni ushtruar në pikat kyçe gramatikore e leksikore.
✔ do të keni përmirësuar aftësitë tuaja të të lexuarit dhe shkruarit nga përvoja me tekste të ndryshme, letra zyrtare ose jo, tregime dhe ese.
✔ do të keni zhvilluar edhe aftësitë dëgjimore & komunikative, edhe pse nuk do të testohen në provim.
✔ do të jeni i familjarizuar me kërkesat për të shkëlqyer në provimin e Maturës Shtetërore.
✔ do të jeni më pranë certifikimit ndërkombëtar ECCE (nivelit B2) ofruar nga Universiteti i Michigani-it.
Përfitoni tani nga oferta jonë e shkëlqyer! Për çdo regjistrim deri më 20 Nëntor, kjo paketë do të kushtojë 16.000 lekë (Vetëm 2600 lekë në muaj). Prej vitesh është koha e Zgjedhjeve të Zgjuara! Regjistrohuni TANI: 069 31 40 170 & [email protected]!