Mëso Italisht

Tashmë Smart Center flet dhe italisht. Që prej afro dy muajsh  Smart Center zhvillon kurse të gjuhës italiane dhe rezultatet e avancimit të studentëve ndihen sapo hyn në klasë. Kursantët flasin vetëm në gjuhën italiane, edhe pse para dy muajsh ata arrinin të kuptonin shumë pak dhe aq më pak të flisnin.

Përpara se ne të zgjedhim një gjuhë të huaj, i kushtojmë shumë kohë të menduarit për metodën që do përdoret për këtë kurs. Ndaj, kemi zgjedhur një metodë bashkëkohore edhe për mësimin e gjuhës italiane. Metoda e gjuhës italiane që ne disponojmë ka një balancim midis komunikimit dhe gramatikës dhe është e shoqëruar me:

  1. Audio CD
  2. CD ROM (ku përfshihen ushtrime leksikore, gramatikore, si dhe dëgjimore)
  3. Video

Ne mendojmë dhe besojmë se organizojmë ndër kurset më cilësore në qytetin e Vlorës dhe më poshtë do përpiqemi t’ju bindim përse mendojmë kështu:

Avantazhet e këtij kursi:

  • Pedagogë me eksperiencë në mësimdhënie dhe që kanë studiuar dhe jetuar për shumë vite në Itali
  • Përkushtim për çdo student, si dhe konsultim pas orarit të mësimit
  • Orë mësimi zbavitëse
  • Grupe të vogla
  • Çmime të kënaqshme

Benvenuti in Smart Center — tani edhe online!