Kurset e Tetorit në Smart

Është tani koha e duhur për të folur gjuhë të reja. Një gjuhë e re është ndër investimet më të mira që mund të bëni dhe vjeshta është koha që më së shumti ju përqëndron në të mësuar. Ju njohim më poshtë me disa prej kurseve që mund të zgjidhni këtë muaj.
Italisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 15 tetor – 12 shkurt (80 orë, 16 javë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 19.10
Gjermanisht – Niveli A2 (para-mesatar)
Kohëzgjatja: 31 tetor – 7 shkurt (80 orë, 16 javë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 16.00 – 16.55
Gjermanisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: 30 tetor – 14 maj (80 orë, 27 javë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e martë/e premte, 16.30 – 17.55
Anglisht – Niveli B1 (mesatar)
Kohëzgjatja: 13 tetor – 15 qershor (78 orë)
Pagesa: 19.900 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë, 12.30 – 14.20 (2-orëshi zhvillohet në një ditë)
Anglisht – Niveli A2
Kohëzgjatja: 13 tetor – 15 qershor (78 orë)
Pagesa: 19.900 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë/e diel, 13.30 – 14.25
Anglisht – IELTS Prep (mbi nivelin B2)
Kohëzgjatja: 29 tetor – 30 janar (60 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 16.40 – 17.50.
Për interesime mbi kurse të palistuara në këtë postim, na kontaktoni në: [email protected] & 069 31 40 170.
*Pagesa e kursit kryhet e plotë brenda tre orëve të para.
*Studenti mund ta anulojë pjesëmarrjen brenda tre orëve të para të kursit. Pas kësaj kohe, kur ai është i kënaqur me cilësinë e kursit, do të konsiderohet pjesë e tij deri në mbyllje të nivelit.