Kurset e Shkurtit në Smart Center

Koha shkon shumë shpejt. Nuk na besohet, për shembull, që po përgatisim kurset e reja të muajit shkurt tani. Kështu ikin muajt dhe nëse nuk e kapim momentin kur duhet, nuk i krijojmë vetes mundësi të rritemi, të përmirësohemi. Dhe jeta është shumë më e bukur dhe e plotë kur kërkojmë vazhdimisht të zhvillojmë aftësi te vetja. Shihni më poshtë për më tepër!
Anglisht Për Adoleshentë – Niveli A1
Kohëzgjatja: nisin në 5 shkurt (78 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 16.00 – 16.55
Anglisht Për Parashkullorë (4-5 vjeçarë)
Kohëzgjatja: nisin në17 shkurt (78 orë)
Pagesa: 2500 lekë/muaj
Orari: e shtunë/e diel, 13.30 – 14.25
Anglisht – Niveli A2
Kohëzgjatja: 15 shkurt – 7 qershor (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 17.00 – 17.55
Anglisht – Niveli B2
Kohëzgjatja: 19 shkurt – 9 korrik (100 orë)*
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 17.50 – 19.00
Anglisht – Përgatitje për FCE
Kohëzgjatja: 19 shkurt– 7 maj (72 orë)
Pagesa: 21.600 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 19.00– 20.10
Për çdo interesim a paqartësi, na kontaktoni në: 069 31 40 170 & [email protected]!