Kurset e Prillit në Smart Center

Erdhi pranvera plot me kurse të reja. Pas 10-vjetorit tonë, shumë studentë të rinj u motivuan për të mësuar gjuhë të huaja dhe për t’u shkathtësuar në aftësitë informatike. Kemi organizuar disa nga grupet e reja që do të nisim së shpejti.
Anglisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 9 prill – 26 korrik (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 19.10 – 20.20
Anglisht Për Adoleshentë – Niveli A1
Kohëzgjatja: nisim në 7 prill (78 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë – e diel, (orar ende i pacaktuar)
Anglisht Për Adoleshentë – Niveli A2
Kohëzgjatja: nisim në 31 mars (78 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë – e diel, 9.30 – 10.55 (grupi i dytë është në 10.30 – 11.55)
Anglisht Për Adoleshentë – Niveli B1
Kohëzgjatja: nisim në 31 mars (78 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë – e diel, 12.30 – 13.55
Anglisht – Përgatitje për IELTS
Kohëzgjatja: Nisim në 25 prill (60 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 19.10 – 20.20
Kontabilitet & Financa 5
Kohëzgjatja: 27 mars – 19 qershor
Pagesa: 12.000 lekë
Orari: e martë/e mërkurë, 18.10 – 19.05.
Italisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: Nisim në 10 prill
Pagesa: 3000 lekë/muaj
Orari: e martë/e mërkurë, 19.10 – 20.25 (3 seanca 50 min/javë)
Gjermanisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: Nisim në 5 prill
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë/e enjte, 18.00 – 19.25
Për çdo pyetje a paqartësi në lidhje me kurset e mësipërme apo të tjerë të palistuar në këtë postim, ju lutemi t’na kontaktoni pa asnjë hezitim në: [email protected] & 069 31 40170.