Smart Summer — Kurse Verore

Anglishtja për Fëmijë

Këtë verë për fëmijët tuaj do të kujdesemi ne.  Smart Center organizon kurse të gjuhës angleze me frekuentim normal dhe intensiv . Metodat me të cilat fëmijët do të punojnë do të bëjnë të mundur që ju të shijoni anglishten e ëmbël të fëmijës suaj që në ditët e para të kursit. Ne bëjmë maksimumin që të zhvillojmë sa më tepër kreativitetin e fëmijëve tuaj.

Shikoni se ç’thotë një prej vogëlushëve tanë:

I love my English course. I have a great time here with my friends and my teacher. The lesson is funny and we also get a lot of information. I can’t find my words to describe my course. Just remember one thing: ‘Smart Center is a Smart Choice.  – Edison Hoxha

Anglishtja për të rritur

Nëse jeni nxënës, student, profesionist do e gjejmë ne zgjidhjen për anglishten tuaj. Sikurse kurset e fëmijëve edhe për grupmoshat e rritura mundësojmë kurset intensive apo edhe normale. Këtë verë grupet e studentëve të rritur janë të të gjithë niveleve, duke nisur nga niveli fillestar deri tek ai i avancuar.

Mendimi i Kristinës

I am really happy to be part of this group. I love it. It has always completed what we want or what we desire. We have learnt everything here. Our long discussions about friendship, teaching, family, love, society or everything else has changed a lot of things in my thoughts of living live. I feel I have grown up and I am very proud of myself and very thankful to my teacher. I have made friends that I never thought I would make. Thank you Eri, our best teacher that never lets us down, thank you for making us feel happy, thank you for teaching us so good, thank you for everything. We love you. You are the best!

Përgatitja për provime

Sapo përfunduam kursin përgatitor për maturën Shtetërore për provimin e gjuhës angleze  dhe disa prej këtyre studentëve do vijojnë përgatitjen e mëtejshme për të mbrojtur anglishten në Universitetin e Tiranës. Të tjerë studentë po përgatiten për provimin e FCE-së, provim të cilin synojmë ta japim në përfundim të këtij viti. Studentë të tjerë janë duke u përgatitur për provimin e IELTS-it. Më poshtë do të lexoni Irisin, psikologen e re që rreth dy muaj më parë u certifikua nga Universiteti i Tiranës në gjuhën angleze.

Psikologia këshillon:

Smart Center helped me profound my knowledge in the English language, especially in communication. In my opinion, not only grammar is important in a foreign language,  but also speaking. And communication is the main priority of this center. I would also like to mention the role of my English teacher who tutored me step by step in mastering the English language and helped me  to be a pretty good English speaker. For all of you who really want to learn English I recommend Smart Center.