Kurse Verore në Smart Center Vlorë

Me oferta të volitshme e atmosferë të hareshme, dashurojeni anglishten sërish këtë verë, për vetëm 9500 lekë I GJITHË niveli.
Shumë studentë e presin me padurim verën për të shijuar pushimet e për të shtuar dijet në Smart Center. Në datë 3 Qershor çelin rregjistrimet për paketat intensive verore. Mos e humbisni mundësinë për të shkuar një hap më lart me nivelin tuaj gjuhësor. Në periudha të tjera të vitit, një nivel zgjat katër deri në pesë muaj me ritëm intensiv dhe kushton përafërsisht 20.000 – 25.000 lekë. Tani, për vetëm 9500 lekë GJITHSEJ anglishtja juaj shkon një nivel më lartë, me mësues që do të mbeten gjatë në mbresat tuaja.
Bëni Zgjedhje të Zgjuar, siç ju dini ta bëni!