Kurse të Reja në Mars

Me ardhjen e pranverës është rritur edhe entuziazmi për mësimin e gjuhëve të huaja. Në Smart Center I & II do të nisim disa grupe të reja për studentë të rritur përgjatë muajit mars. Mësoni më tepër mbi grupet e reja të gjuhës angleze, gjermane dhe asaj italiane dhe na kontaktoni.
Anglisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 6 mars – 29 qershor (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 16.40 – 17.50
Anglisht – Niveli B2 (mbi-mesatar)
Kohëzgjatja: 6 mars – 27 korrik (100 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 16.45 – 17.55
Mësues Amerikan
Përgatitje për IELTS
Kohëzgjatja: 6 mars – 31 maj (60 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 18.55
Mësues Amerikan
Gjermanisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: 6 mars – 7 qershor (75 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 19.25
Gjermanisht – Niveli A2 (para-mesatar)
Kohëzgjatja: 27 shkurt – 15 qershor (75 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë/e martë/e enjte, 19.30 – 20.55
Italisht për Call Center – Niveli A1
Kohëzgjatja: 6 mars – 30 mars (20 orë)
Pagesa: 8.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 13.00 – 13.55
Pranvera është koha më e mirë për të investuar në zhvillimin tuaj personal dhe profesional. Smart Center ka tashmë në stafin e saj dy mësues amerikanë për t’ju mundësuar më të mirën dhe për t’ua bërë përvojën e mësimit a përmirësimit të gjuhëve të huaja sa më tepër mbresëlënëse. Ne gjithashtu hartojmë programe ndihmuese për studentët që hasin vështirësi përgjatë procesit të të nxënit, ndaj në Smart Center gjuhët nuk janë asnjëherë të vështira.
Ju ftojmë t’na kontaktoni pa asnjë hezitim nëpërmjet telefonit apo email-it: 069 31 40170 & [email protected]!