Klubi i Leximit – Plaku dhe Deti

Ju njoftojmë me shumë entuzizëm se në 18 mars do të nisë takimi i parë i Klubit të Leximit, me dëshirën për të nxitur të lexuarin, në anglisht. Në këtë event të parë do të lexojmë romanin e famshëm Plaku dhe Deti (The Old Man and the Sea). Do të takohemi përgjatë dy ditëve, në 18 & 19 mars në orën 17.00.
Takimi do të zhvillohet në Smart Center II nën përkujdesjen e mësuesit tonë amerikan, Alex-it. Ky event i parë i klubit është planifikuar për studentë të nivelit mesatar e sipër.
Pjesëmarrja në Klubin e Leximit është e lirë.

Detajet e Eventit

  • Klubi i Leximit – Plaku dhe Deti
  • Smart Center II
  • Vlore
  • Albania
  • 00355 69 31 40 170