Gjermanisht Online – Kurs në Grup

Numri shumë i madh i mundësive të studimit dhe punësimit në Gjermani, na nxiti të hartojmë një kurs të ri për t’ju mundësuar mësimin e gjuhës gjermane me teknikat mësimdhënëse më të suksesshme dhe me një përkushtim që jemi të bindur se nuk do ta gjeni asgjëkund tjetër në Shqipëri.
Smart Center ka një përvojë disa-vjeçare në mësimdhënien e gjuhëve të huaja online. Kemi përgatitur një numër të madh studentësh për provime ndërkombëtare a përgatitje të përgjithshme me shumë sukses. Kjo është hera e parë që kursin e gjuhës gjermane e mundësojmë në grup.
Në këtë kurs do të gjeni:
✔ Mësuese profesioniste që jeton në Gjermani
✔ Grup i vogël, 4-6 studentë
✔ Pjesëtarë grupi me interesa të ngjashme
✔ Mësime të hartuara sipas nevojave individuale
✔ Materiale autentike.
Të dhënat e kursit të ri:
Kohëzgjatja: 60 orë
Pagesa: 180 euro
Ditët: e hënë/e mërkurë/e premte
Orari: 18.00 – 18.50
Nurmi i studentëve: 4-6 për grup.
Nëse ju dëshironi një grup edhe më të vogël, mund të konsideroni mundësitë e mëposhtme:
Grup me 3 studentë ☞ 5 euro/ora për student
Grup me 2 studentë ☞ 7.5 euro/ora student
Kurs individual (1 student) ☞ 12 euro/ora.
Për çdo interesim a paqartësi, na kontaktoni në: 069 31 40 170 & [email protected]!