Gjermanisht – Niveli Fillestar (A1)

Për nivelin fillestar të gjuhës gjermane do të nisim sërish edhe një tjetër grup. Me përvojën dhe nxitjen tonë, si dhe vullnetin tuaj për arritje, do t’ju udhëheqim me entuziazëm drejt gjuhës gjermane e kulturës së saj.
Niveli fillestar (A1) i gjuhës gjermane këtë fillim vjeshte është hartuar të zgjasë 80 orë mësimore dhe mësimi do të zhvillohet të martave dhe të premteve në 18.00 – 19.25. Të dhëna më të detajuara do të gjeni më poshtë:
Gjermanisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: Nisim në 25 shtator – 5 prill (80 orë)
Orari: e martë/e premte, 18.00 – 19.25
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli).
*Pagesa e këtij kursi kryhet e plotë brenda tre orëve të para, pasi studentët të jenë njohur me cilësinë e kursit. Pas këtyre seancave, pagesa është e pakthyeshme pas.
Për interesime, na kontaktoni në: [email protected] & 069 31 40 170.