Gjermanisht – Niveli A1 (Fillestar)

Niveli fillestar i gjuhës gjermane do të zhvillohet tani sërish në klasat tona, përveçse online. Me përvojën dhe nxitjen tonë, si dhe vullnetin tuaj për arritje, do t’ju udhëheqim me entuziazëm drejt gjuhës gjermane e kulturës së saj.
Niveli fillestar (A1) i gjuhës gjermane është hartuar të zgjasë 75 orë mësimore dhe mësimi do të zhvillohet të hënave dhe të enjteve në 16.30 – 17.55. Të dhëna më të detajuara do të gjeni më poshtë:
Gjermanisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: Nisim në 5 mars (75 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë/e enjte, 16.30 – 17.55
Vendndodhja: Smart Center II
*Pagesa e këtij kursi kryhet e plotë në fillim të kursit (brenda tre orëve të para), pasi studentët të jenë njohur me cilësinë e kursit. Pas këtyre seancave, pagesa është e pakthyeshme pas.
Për interesime, na kontaktoni në: [email protected] & 069 31 40 170.