Gëzohet Më Shumë Kur Gëzohet Bashkë

Smart Center mbush nesër 9 vite në Vlorë dhe ne do të festojmë bujarisht së bashku. Për çdo regjistrim në 21 dhe 22 mars, ju do të përfitoni 50% ULJE. Për t’u gëzuar të gjithë, ju lutemi ta ndani lajmin me shokë e shoqe.
Dhurata jonë vlen për këto kurse: Anglisht, Italisht, Gjermanisht, Paketa Office, Trajnim EIPASS, Financa 5, Alpha.
Për t’u regjistruar, na dërgoni këto të dhëna me mesazh në fb (ose në një nga format e tjera të kontaktit): emër, mbiemër, datëlindje, kurs, nivel & nr cel.
Shikoni si ulen çmimet e kurseve sot edhe nesër:

Anglisht: 1500 nga 3000 lekë ose 2500 nga 5000 lekë
Anglisht për Fëmijë: 1250 lekë nga 2500 lekë
Përgatitje për IELTS: 9.000 nga 18.000 lekë (60 orë mësimore)
Anglishte e Folur: 4500 nga 9.000 lekë (32 orë mësimore)
Italisht: 1500 nga 3000 lekë
Italisht për Call Center: 4000 nga 8000 (i gjithë programi)
Gjermanisht: 11250 nga 22500 lekë (pagesë niveli e plotë)
Paketa Office: 3000 nga 6000 lekë (35 orë)
Trajnim EIPASS: €25 nga €50 (certifikimi kushton 100 euro, ndërsa trajnimi me këtë ofertë është 25 euro)
Kontabilitet & Financa 5: 6000 nga 12.000 (25 orë)
Kontabilitet & Alpha: 6000 nga 12.000 (25 orë)
Kontabilitet, Financa 5 & Alpha: 10.000 nga 12.000 (40 orë)

*Për kurset e gjuhëve të huaja, dhurata vlen vetëm për një nivel.
*Në disa prej grupeve të gjuhës angleze, mund të aplikohet pagesa e të gjithë nivelit sipas tarifave të zbritura më sipër.
*Kursi në grup nuk mund të ndiqet për më pak se dy muaj.