Eriselda Balliu

Eriselda Balliu

Unë jam Eriselda Balliu, mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve, Smart Center, prej po kaq kohësh.

Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Tjetër gjë që di ta bëjë mirë është edhe përgatitja e studentëve për testet ndëkombëtare si: TOEFL iBT, IELTS, TOEIC, MET, FCE etj.

Dy vitet e fundit kam qenë më së tepërmi e fokusuar në menaxhimin e dy qendrave që kemi në Vlorë dhe mësimdhënien e kam mbajtur aktive nëpërmjet studentëve të mi online, Gil-t, Titty-t, Sonia-s, Cosimo-s, Ayse-s dhe Kevisit, të vetmit student shqiptar që kam unë personalisht. Mësueset e tjera kanë një numër të madh studentësh online shqiptar që jetojnë brenda ose jashtë vendit.

Më pëlqen shumë të jap mësim edhe sepse mësoj gjithmonë gjëra të reja nga kultura e vendeve të studentëve të mi. Këtë pasion dhe metodikën e skalitur ndër vite e kemi standardizuar dhe e përcjellim tek çdo mësuese e Smart-it që dora të jetë e njëjtë dhe rezultatet të shpejta pavarësisht me cilën mësuese merrni mësim.

Smart Center ka shumë mësuese, por një shpirt.