English Quick Tips 3 – Expressing Habits

Episodi i tretë i English Quick Tips ka për qëllim t’na mësojë se si t’i shprehim zakonet, veprimet e përsëritura apo hobet tona në anglisht. Do të mësojmë se si t’i shprehim ato në kohën e tashme dhe në atë të shkuar.
Në formën më argëtuese dhe të paharrueshme të mundshme, prof Alex na mahnit sërish me talentin e tij prej aktori profesionist. 🙂